EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004


ЗГ ЦеПроСАРД им го честита 15 октомври, Меѓународниот ден на руралната жена, на сите жени кои живеат и работат во руралните средини

ЗГ ЦеПроСАРД со почит го одбележува Меѓународниот ден на руралната жена секој 15 октомври во изминатите 13-те години на своето постоење.

Оваа 2021 година, почитувајќи ги мерките за заштита од вирусот Covid-19, честитката по повод Меѓународниот ден на руралната жена ја упатуваме дигитално, на сите жени кои живеат и работат во руралните средини преку споделување на фотографиите и убавите сеќавања од изминатите настани, активности и заедничкото дружење со нашиот тим.

изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap