EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004

Промоција на нов проект “Поддршка на социјалните претпријатија преку следење на принципот- Не оставај никој зад себе” на Првиот Национален саем за социјални претпријатија во Скопје

Галеријата е во обработка...
изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap