EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004

Отворен мал групен дом за живеење со поддршка на лица со интелектуална попреченост во заедницата во рамки на проектот “Заедно за повеќе можности и поддршка” – ТИМОР

Галеријата се вчитува...
изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap