EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004

Теренска посета на станбени единици во рамки на проектот “Заедно за повеќе можности и поддршка - ТИМОР“ и одржан состанок со претставници на Фондација Лоза и Дендо Вас

Галеријата е во обработка...
изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap