EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004

Дигитално решение за поддршка на лицата со попреченост како резултат на соработката на ЦеПроСАРД со GDi Скопје, презентирано на GDI Skopje Solutions Day 2021
Скопје, 28.09.2021

Галеријата се вчитува...
изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap