EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004

Координативен состанок во Специјалниот Завод Демир Капија за текот на подготовка на корисниците за процесот на деинституционализација со претставници од Македонско Монтесори Здружение

Галеријата е во обработка...
изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap