EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004

Одржан состанок на комисијата за избор на објекти за формирање мали групни домови за поддржано живеење во задницата во рамки на проектот “Заедно за повеќе можности и поддршка - ТИМОР“

Галеријата е во обработка...
изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap