EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004

Тимот на ЦеПроСАРД како консултантска куќа ангажирана од Општина Чаир за изработка на стратегиски развоен плански документ „Платформа за Локален Економски развој за периодот од 2014-2020 година на Општина Чаир” на 27.05.2014 година во 11 часот во големата сала во административната зграда на Општина Чаир ја одржа 1-та работилница
Општина Чаир, 27.05.2014

Галеријата се вчитува...
изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap