EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004


Работни активности за изработка на проектна апликација за прекугранична соработка со општина Сопиште и општина Босилеград

Денес на 06.09.2019 година во канцеларијата на ЦеПроСАРД беше организирана работна средба со претставникот на Општина Сопиште. Предмет на средбата беа подготвителните активности по Повикот за проекти за прекугранична Србија - Северна Македонија

изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap