MK   EN
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004

  vendi     galeri
Prezantim dhe punetori e CeProSARD-it ne korniza te „Agrobiz forumit 2012 “ te Fakultetit te shkencave bujqesore dhe ushqimit ne Shkup.
Shkup, FSHBU 18-20.12.2012

Galeria po ngarkohet...

bërë nga Kips com
CeProSARD @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap