MK   EN
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004

  vendi     galeri
Trajnim ne temen “Efikasitet energjetik dhe burimet e riperteritshme te energjise” per nxenesit e 10-te shkollave fillore te Komunes se Karposhit
CeProSARD, Shkup, 03-04.12.2012

Galeria po ngarkohet...

bërë nga Kips com
CeProSARD @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap