EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004

Промоција на проектот “Заедно за повеќе можности и поддршка - ТИМОР“ по повод 3ти Декември - Интернационален ден на лицата со попреченост на националната телевизија Сител

Галеријата се вчитува...
изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap