EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004

Завршена низата на бесплатни обуки за зајакнување на вештини за услуги за поддржано живеење во заедницата во рамки на “Заедно за повеќе можности и поддршка - ТИМОР“

Галеријата се вчитува...
изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap