EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004

Поддршка на корисниците и вработените во Специјалниот Завод Демир Капија во работни услови предизвикани од пандемијата со Ковид-19 вирусот

Галеријата се вчитува...
изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap