EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004

ЦеПроСАРД ја заврши Програма за обука за услужување на туристите како активност од проектот „Поттикнување на руралниот и еколошкиот туризам преку паметни туристички информативни центри/FRET-STIC“ за учесниците на македонски јазик

Галеријата се вчитува...
изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap