EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004

Одржана средба со ЈУ Специјален Завод Демир Капија– Проект „Заедно за повеќе можности и поддршка” -ТИМОР
ЈУ Специјален Завод Демир Капија,30.06.2020


изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap