EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004

Повик за ангажирање консултанти за изработка на Водич за зајакнување на вештини за извршување на услуги за поддржано живеење во заедницата и спроведување на тренинг обуки

Галеријата се вчитува...
изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap