EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004

Тимот на проектот финансиран од Владата на Република Северна Македонија преку Програмата за финансирање на програмските активности на здруженијата и фондациите за 2019 година „Чиста Енергија за Чист Воздух“, денес, 14 мај одржа онлајн Завршен Настан преку ZOOM платформата
14.05.2020 онлајн завршен настан по проект

Галеријата е во обработка!

изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap