EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004

Презентирани резултатите од спроведените енергетски контроли на ЈЗУ Општа болница Охрид во рамки на проектот ЗенХ - „Болници на Балканот со енергија близу нула“


изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap