EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004

Центарот за промоција на одржливи земјоделски практики и рурален развој – ЦеПроСАРД и Планинарскиот Клуб Тетекс од Тетово потпишаа меморандум за соработка

Галеријата е во обработка!

изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap