EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004

Претставници од нашиот проект FRET-STIC учествуваа на третата работилница за добитници на грантови од IPA II програмата за прекугранична соработка со Косово, што се одржа во Приштина

Галеријата е во обработка...
изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap