EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004

Студиска посета во Гранада, Шпанија во рамки на проектот Градење на капацитети за одржлив развој на Локалните Акциски Групи - ЛАГ во процесите на интеграција во ЕУ

Галеријата се вчитува...
изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap