EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004

Партнерите на проектот “Поттикнување на руралниот и еколошкиот туризам преку паметни туристички информативни центри / FRET-STIC“ одржаа прв состанок во просториите на ЦеПроСАРД, Скопје


изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap