EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004


Одржан состанок на извршната канцеларија на ЦеПроСАРД за планирање на развојните цели за 2021 година

Во последната работна седмица од 2020 година, на 28.12.2020 извршната канцеларија на ЦеПроСАРД одржа состанок на кој беа дискутирани развојните годишни цели на организацијата и усвојување на Годишната програма за 2021.

изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap