EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004


ЦеПроСАРД учестуваше на Работилницата за механизмите на финансиска поддршка од Европската Унија која на 06.11.2019 се одржа во Hotel Double Tree во Скопје

Претставници на ЦеПроСАРД учествуваа на работилницата која ја организираше Делегацијата на Европската Унија за финансиската поддршка која ја овозможува ЕУ.

Ова беше последна од серијата од 25 работилници кои се одржаа низ целата земја.

Амбасадорот Самуел Жбогар и Раководителот на секторот за соработка Никола Бертолини, со градоначалниците од скопскиот регион, одговорните лица од преку 60 македонски општини, претставници на невладиниот сектор и други чинители, имаа можност да дискутираат за предизвиците на локално ниво, можностите за нивно финансирање од страна на ЕУ, но и за начинот како да се испорача квалитетен проект.

изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap