EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004


Мониторинг посета на ЦеПроСАРД од страна на претставници од ЕУ канцеларијата од Приштина во рамки на проектот FRET-STIC

На 3 Септември 2019 година, претставници од ЕУ канцеларијата од Приштина го посетија ЦеПроСАРД и имаа средба нашиот тим кој работи на имплементација на проектот FRET-STIC. На средбата присуствуваа и претставниците на партнерската организација од Косово за проектот FRET-STIC - Регионалната агенција Југ, како и директорот на Центарот за развој на Полошкиот плански регион.

Проектниот тим имаше можност да го презентира прогресот на активностите кои се реализираат во рамки на проектот, а доби и корисни насоки и сугестии за понатамошнаата имплементација.

изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap