EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004


Прослава на 10 годишнина на ЦеПроСАРД

На 26.12.2018 вработените во ЗГ ЦеПроСАРД, заедно со активните членови на Собранието и соработниците го прославија 10-тиот роденден на ЦеПроСАРД со желби за уште поуспешна работа и меѓусебна соработка и во иднина.


изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap