EN   AL
ISO 9001:2008         ISO 14001:2004


Прелиминарен преглед на енергетската ефикасност на Општата болница во Гевгелија

На 05.10.2018 година тимот на ЦеПроСАРД спроведе прелиминарен преглед на енергетската ефикасност на Општата болница во Гевгелија. Оваа болница беше номинирана од Министерството за здравство на Република Македонија како една од петте болници во Република Македонија за спроведување на енергетски преглед. Активноста е дел од проектот ZeNH Balkan.
Овој проект е финансиран од ЕУ.


изработено од Кипс ком
ЦеПроСАРД @ 2008 - 2011
facebook     linkedin     email     sitemap